AcasăActualitateLocalPentru a nu se lăsa mai prejos decât frații...

Pentru a nu se lăsa mai prejos decât frații de peste Prut, TAROM pregătește un zbor direct în premieră de pe o pistă pe alta a Aeroportului Otopeni

Ilustrație: Marian Avramescu

Astăzi a decolat, după 20 de ani, prima cursă directă Otopeni New York, dar nu cu TAROM, ci cu o companie low cost din Republica Moldova înregistrată în România, HI SKY.

Acest eveniment istoric demonstrează încă o dată, deși nu mai era necesar, că președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a avut dreptate: Buzăul nu este în Moldova.

Prin urmare, aeronava venită din Republica Populară Chineză via Chișinău nu va avea escală în capitala covrigilor tradiționali de rupt dinții.

După cum a afirmat însuși premierul, că “a fost nevoie să vină un bănățean ca să aibă Moldova drumuri”, referindu-se la “cel mai performant ministru al Transporturilor”, Sorin Grindeanu, iată, acum, în mandatul aceluiași om aterizat din vestul țării, moldovenii ajung să zboare în Statele Unite ale Americii (SUA), fără să le mai stea în cale Compania Națională de Transport Aerian TAROM SA.

Firește, nici transportatorul aerian al statului român nu poate sta impasibil în fața performanței fraților de peste Prut și să nu vină cu propria cursă în premieră.

TAROM pregătește primul zbor ultra rapid, de pe pista destinată decolărilor pe cea pentru aterizări ale Aeroportului Internațional “Henri Coandă” Otopeni.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare