AcasăActualitateLocalGhinion Mircea Geoană, favorit după GhinIon Iliescu, Ghinionaus Iohannis...

Ghinion Mircea Geoană, favorit după GhinIon Iliescu, Ghinionaus Iohannis și Hai-Noroc-Băsescu

Ilustrație: Marian Avramescu

Secretarul general adjunct al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), Mircea Geoană, pare să-și contureze tot mai bine imaginea de viitor președinte al României.

Mircea Geoană pare să fie candidatul care are cele mai mari șanse de a continua un trend al președinților-ghinion.

După Ghinion Ion Iliescu, care îi strica toate tăierile de panglici lui Adrian Năstase, a urmat Emil Constantinescu, ghinionist să se tot găsească țigarete asupra fiului său, iar paparazzi să fie prezenți și vigilenți la orice dans prezidențial.

Acum, încă îl mai avem în funcție pe meditatorul-ghinion că are șase case, care atrăgea, la rândul său, prăbușiri de lucrări majore de infrastructură – precum drumuri expres prin Moldova și Podul de la Brăila – la o zi după festivitățile de inaugurare ale Guvernelor Sale.

Practic, Traian Băsescu a fost singurul președinte ales de după 1989 care era întâmpinat, peste tot cu: Noroc!

Mircea Geoană pare să se afle la un nivel mai ridicat, el ridicând ghinionul de la sol, poate chiar deasupra norilor.

Compania Națională de Transport Aerian TAROM S.A. ar putea fi obligată să asigure câte două aeronave pentru zborurile în care se îmbarcă și Mircea Geoană, pentru a avea o rezervă pentru ceilalți pasageri.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Din revistele recente ale presei pe această temă:

Cursă Tarom cu Mircea Geoana la bord, forțată să aterizeze de urgență din cauza unei urgențe medicale (unui pasager i s-a făcut rău)

Cursă Tarom cu Mircea Geoana la bord, după aterizarea la Otopeni un pasager se taie cu lama umplând de sânge cabina de pasageri 

Cursă Tarom cu Mircea Geoana la bord, piloții întrerup decolarea de la Bruxelles din cauza unei probleme tehnice

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare