AcasăActualitateLocalMai avem speranțe pentru ape înghețate de Bobotează! Trebuie...

Mai avem speranțe pentru ape înghețate de Bobotează! Trebuie doar ca Marcel Ciolacu să continue promisiunile

Ilustrație: Marian Avramescu

În ciuda prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), românii tot ar putea avea parte de ape înghețate în ziua de Bobotează, conform tradiției.

Speranța vine de la premierul-apratrihoț Marcel Ciolacu.

În cazul în care șeful Guvernului va continua cu promisiuni legate de creșterea pensiilor, salariilor și mai ales a nivelului de trai din țara noastră, este garantat că apele vor îngheța.

În cazul în care premierul își va face în continuare treaba, cetățenii turmentați din toată țara vor putea și în acest an să se răcorească înotând în apele înghețate după crucea de pe sigla Fotbal Club FCSB, sfințită de ahiepiscopul Tomisului binecuvântat de Kremlin Teodosie, gândind la rece decizia de la maratonul electoral din acest an: să voteze Partidul Social Democrat (PSD), Partidul Național Liberal (PNL) sau partidul-stat, Partidul Social Democrat Național Liberal (PSDNL).

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare