AcasăActualitateLocalMulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Mulțumesc-ul de pe panou zboară (NIc)ușor către coaliție

Ilustrație: Marian Avramescu

Într-un final a devenit limpede pentru toți bucureștenii cui mulțumește primarul general al Capitalei, pe numeroasele panouri electorale de pe străzi.

Mulțumirile lui Nicușor Dan nu pot fi îndreptate decât către coaliția de guvernare formată din Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL), care se luptă pentru a-i asigura actualului edil-șef un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei și în ciuda bucureștenilor.

Nicușor Dan a ajuns să le mulțumească președinților PSD și PNL, Marcel Ciolacu respectiv Nicolae Ionel Ciucă, mai mult decât Gabrielei Firea, fostul primar de Voluntari al Capitalei, care a reușit să-l transforme pe eternul pierzător în alegeri locale în eternul coșmar al cetățenilor municipiului București.

Iar coșmarul e pe cale să se prelungească încă patru ani, ca vis al lui Marcel Ciolacu de a o vedea pe Gabriela Firea pierzătoare în Capitală.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare