HomeSportFotbal si afaceriCiolacu, în Qatar, pentru a-l aduce pe Mbappe la...

Ciolacu, în Qatar, pentru a-l aduce pe Mbappe la FCSB

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, s-a deplasat special în Qatar și în Emiratele Arabe Unite pentru a discuta schimbul de staruri fotbalistice Kylian Mbappe și Mbappe de România, Floriel Coman.

Pentru că de la taraba din piața mare a Buzăului nu se putea vedea clar pe hartă care este Qatarul și care sunt Emiratele, Ciolacu a ales un parcurs demn de Klaus Iohannis.

Șeful guvernului de la București a luptat din greu să-i determine pe șeicii care sponsorizează PSG să-l deturneze pe Kylian Mbappe din drumul către Real Madrid, pentru a se alătura turmei campioane de la Fotbal Club FCSB, în schimbul lui Florinel of Arabia.

Potrivit informațiilor obținute de la “scara-beu” a unui bloc din Buzău, Ciolacu a reușit să obțină din țările arabe doar o cămilă, în loc de Mbappe, dar care poate conviețui printre oile mânate de ciobanul de Pipera, Gigi Becali.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare