AcasăActualitateLocalNicușor Dan a îmbrăcat rochia Gabrielei Firea, cu tot...

Nicușor Dan a îmbrăcat rochia Gabrielei Firea, cu tot cu panglici

Ilustrație: Marian Avramescu

Actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, a îmbrăcat rochia fostului edil-șef, Gabriela Firea, și taie din greu panglicile de la aceasta.

Practic, în campania electorală pentru alegerile locale, toți muncitorii de pe șantiere, care au fost trimiși în repaos timp de aproape trei ani și jumătate, vor avea ocazia de a fluiera după noua divă din Primăria Capitalei, amatoare de ședințe foto printre floricele, în timp ce își ridică fusta pentru a tăia în public panglicile proiectate de Gabriela Firea, care nu se aștepta să i se termine brusc ața de pe papiota de la Primăria Capitalei.

Designerul Nicușor Dan semnează acum creațiile fașionistei de Voluntari, pe care a dat-o jos de pe podium, împiedicând-o cu o sârmă amărâtă.

Nicușoara Dan pare să fi uitat concepțiile sale – demne de vârsta sa înaintată, ce-i drept – legate de familia tradițională și e gata să-și ridice rochia moștenită de la Firea și în fața lui Cristian Popescu – Piedone.

Acum, după ce se degajează de toate panglicile croite de Firea, pe care le-a ținut la sertar timp de doi ani, lui Nicușor îi mai trebuie doar o centură a Bucureștiului, unde să se expună.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare