AcasăActualitateLocalNicușor Dan a luat votul și se poate întoarce...

Nicușor Dan a luat votul și se poate întoarce în concediu încă 3,5 ani

Ilustrație: Marian Avramescu

După o campanie extenuantă pentru alegerile locale, în care a fugit la greu de orice dezbatere cu contracandidații săi, primarul general reales al Capitalei, Nicușor Dan, se pregătește pentru un binemeritat concediu de aproximativ trei ani și jumătate.

Bucureștenii vor avea din nou parte de liniște și pace în tot ce înseamnă administrația publică a Capitalei.

Vegetația este așteptată să crească din nou nestingherită pe domeniul public, în comuniune cu freza edilului-șef, care nu va mai întâlni pieptănele până în 2028.

Victoria lui Nicușor Dan, ales de minoritatea bucureștenilor (aproximativ 300.000 de cetățeni – maximum 10% din populația Capitalei) garantează că Primăria Bucureștilor nu se scufundă, drept dovadă, șobolanii nu mai fug, ci se înmulțesc.

Matematică pură.

De asemenea, Nicușor Dan garantează că rechinii imobiliari nu vor mai înota prin Capitală și, prin urmare, bucureștenii se pot scufunda liniștiți în Herăstrău, odată cu malurile lacului.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare