AcasăActualitateLocalNu se mai găsesc saci în sectorul 1! Armand...

Nu se mai găsesc saci în sectorul 1! Armand și Tudorache își fac mâna pentru alegeri

Ilustrație: Marian Avramescu

Un fenomen extrem de rar pe raza sectorului 1 din Capitală, de aproximativ trei ani și jumătate, a început să fie observat de cetățeni, de când edilul Clotilde Armand și-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat la primărie: au început să dispară sacii cu gunoi de pe străzi.

Se pare că primarul Armand a început să se antreneze în a strânge orice presupune sac, pentru a fi în formă, la momentul celor cu voturi.

Mai ales că acum intră în cursă din partea Partidului Social Democrat (PSD) și precedentul primar, Daniel Tudorache, sacii vor deveni cele mai rare obiecte de pe raza sectorului 1.

Cei doi ar trebui să se antreneze și la cărat dosare, pentru că Justiția îi vrea în formă și le dă de cărat la greu.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare