AcasăPoliticGuvernDacă pe Daea îl excita oaia, Ciolacu simte erecții...

Dacă pe Daea îl excita oaia, Ciolacu simte erecții printre cămile

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, pare că vrea să ne demonstreze că îi este superior colegului său de formațiune politică, fost ministru al Agriculturii, Petre Daea.

Dacă Daea se excita de fiecare dată când își trecea mână prin lâna unei oi, Marcel Ciolacu vrea să arate că este un lider mult mai potent, care simte erecția maximă când se află printre cămile.

Nu știm dacă pontul privind calitățile oilor deșertului i-a fost livrat de către președintele Klaus Iohannis, un alt explorator al (gă)oazelor.

Cu siguranță, însă, Ciolacu a fost impresionat de cantitățile de “verzișori” pe care cămilele din Qatar și din Emiratele Arabe Unite le consumă.

Oricum, liderul PSD ar trebui să fie obișnuit cu cocoșatele, la cât de mult l-a călărit pe președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ciucă, pe care l-a transformat în dromaderul său militar.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare