AcasăActualitateLocalO nouă nedumerire pentru Ciolacu: De ce să aduci...

O nouă nedumerire pentru Ciolacu: De ce să aduci Brâncoveanu învechit la Vișina(ta)

Ilustrație: Marian Avramescu

Duminica trecută, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a mers în Oltenia, pentru a demonstra că Buzăul nu este în Moldova.

Prin urmare, covrigar demn din Țara Românească, Marcel Ciolacu a sărutat moaștele lui Constantin Brâncoveanu, nu pe cele ale lui Ștefan cel Mare.

Oricum, în timpul vizitei în Turcia, Recep Tayyip Erdogan i-a dat de înțeles că nu va pupa nici sabia lui Ștefan cel Mare.

După ce a rămas mirat că unii oameni confundă buzoienii cu moldovenii, șeful Executivului mai are o nedumerire: de ce s-a adus Brâncoveanu învechit tocmai la Vișina, unde există multă materie primă pentru băutura locală tradițională, vișinata?

La el, în Buzău, nu se înlocuiește țuica de prună cu cea de pufoaică din Moldova!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare