AcasăPoliticGuvernCiolacu explică de ce a înțepenit PNL: nu l-a...

Ciolacu explică de ce a înțepenit PNL: nu l-a și spălat, când l-a scos din mocirlă

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, a explicat de ce Partidul Național Liberal (PNL), care stă drepți, de ceva vreme, în fața generalului Nicolae Ciucă, a rămas înțepenit.

Marcel Ciolacu a recunoscut public că a scos PNL din mocirlă și că speră ca partenerul său, Nicolae Ionel Ciucă, să nu se supere pentru că a făcut această dezvăluire.

Ceea ce nu a precizat liderul socia-democraților este că nu a și spălat partidul istoric, după ce l-a extras din mocirlă.

Astfel, mocirla s-a uscat pe suprafața PNL și a înțepenit această formațiune politică.

Astfel se explică și lipsa de reacție a liberalilor, indiferent de câte lovituri le aplică pesediștii, probabil, în speranța de a-i ajuta să spargă scoarța care îi strânge tot mai rău.

Mocirla, în care i-a mai cufundat și parlamentarul Dan Vâlceanu, fost ministru al finanțelor, după ce a mușcat la propriu din partid, îi strânge acum pe liberali chiar mai rău ca PSD-ul.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare