AcasăActualitateLocalPână la alegeri, aleșii PSD și PNL sunt comasați...

Până la alegeri, aleșii PSD și PNL sunt comasați în aceleași unități de cazare: Rahova și Poarta Albă

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Consiliului Județean (CJ) Prahova, vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Iulian Dumitrescu, vine cu încă o confirmare că liberalii și cei din Partidul Social Democrat (PSD) au ajuns la un acord privind comasarea alegerilor.

Deja, tot mai mulți aleși locali ai ambelor formațiuni politice sunt comasați pas cu pas în aceleași locații, pentru câțiva ani (perioada de cazare diferă, în funcție de dosarul fiecăruia).

Este o dovadă că nici Justiția nu are o problemă cu comasarea PNL cu PSD.

Procurorii deja par să nu mai vadă nicio diferență între cele două partide.

Este adevărat că PNL mai are de recuperat, aleșii locali ai PSD monopolizând spațiile de cazare de la Rahova și Poarta Albă.

Totuși, au fost și primari, precum Cătălin Cherecheș și Sorin Oprescu, generoși, care au optat pentru cazare în afara granițelor țării, lăsând locuri vacante pentru alți colegi din administrația publică locală.

Dacă numeric a rămas în urmă, PNL vrea să arate că nu e mai prejos ca PSD, plusând cu nume mari din partid.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare