AcasăFeatured homePartidul-stat i-a luat-o lui Nicușor pe Gabi Dragostea Lui

Partidul-stat i-a luat-o lui Nicușor pe Gabi Dragostea Lui

Ilustrație: Marian Avramescu

Coaliția partidului stat PSDNL îl face să plângă din dragoste pe primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, chiar în prag de Dragobete.

Actualul edil-șef a ajuns să simtă cum este senzația de a trăi în pielea lui Mircea Geoană.

Cum Geoană s-a văzut președinte pentru o noaptea, cu Mihaela Dragostea Mea, așa și Nicușor Dan s-a visat deținând un al doilea mandat de primar general al Capitalei, având-o pe Gabriela Dragostea Lui, ca adversar în campanie.

Dar, cum orice minune durează trei zile, așa s-a trezit și Nicușor Dan cu o Gabriela Firea transformată, din candidat deocamdată, în candidat la candidatură și, acum, în candidat niciodată.

Odată cu Firea, a zburat spre Ilfov și speranța lui Nicușor Dan la un nou mandat.

Actualul edil-șef a ajuns burdușit și buciardat de Burduja, mai rău decât în găurile de la covrigii comercializați de președintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare