AcasăFeatured homeRomânii cer compensate; Guvernul le dă comasate

Românii cer compensate; Guvernul le dă comasate

Ilustrație: Marian Avramescu

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, i-a prezentat președintelui Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, situația din țară, în care pacienții cer medicamente compensate.

Este un an dificil însă pentru bugetul de stat, iar șeful Executivului trebuie să se concentreze pe investițiile prioritare, nu poate risipi bani pe mărunțișuri.

Cum au rezistat zeci de ani cu puține compensate, bolnavii pot supraviețui în continuare.

Mai mult, își vor crește imunitatea.

Totuși, ca pacienții să nu dezvolte alergie la coaliția de guvernare, Executivul le va asigura comasate, în loc de compensate.

După cum indică studiile Partidului Național Liberal (PNL), în general Nicolae Ciucă, românii sunt disperați după comasate.

Pentru compensate mai pot aștepta.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare