AcasăPoliticGuvernCiolacu a negociat cu Erdogan sabia lui Ștefan cel...

Ciolacu a negociat cu Erdogan sabia lui Ștefan cel Mare, dar a primit sabia lu’ DaMucles

Ilustrație: Marian Avramescu

Președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, susține că, în timpul vizitei sale oficiale în Turcia, a negociat cu liderul de la Ankara, Recep Tayyip Erdogan, returnarea sabiei lui Ștefan cel Mare.

Potrivit informațiilor obținute de ACADEMIA CAȚAVENCU, Marcel Ciolacu nu are nicio garanție că turcii vor înapoia sabia lui Fane Babanu’, dar s-a întors de la Ankara cu sabia lui DaMucles.

Astfel, șeful Executivului trebuie să rămână DaMucles cu produsele turcești care intră pe piața neagră din țara noastră.

Din perspectiva lui Erdogan, Ciolacu poate să vadă sabia lui Ștefan cel Mare, când o să vadă și guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, tezaurul de la președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, chiar și cu dansul din buric al Parlamentului European.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare