HomeActualitateLocalPiedone, Firea, Nicușor și Burduja vor în primărie; primăria...

Piedone, Firea, Nicușor și Burduja vor în primărie; primăria ar putea intra în Șoșoacă

IlustrațieȘ Marian Avramescu

Nicușor Dan, Gabriela Firea, Cristian Popescu – Piedone, Sebastian Burduja și teoreticul candidat al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) visează să intre în Primăria Bucureștilor, după alegerile locale din luna iunie a anului în curs.

Candidata înghesuită în oala electorală cu tot cu SOS, chiar înainte să se pună capacul, senatoarea Diana Șoșoacă, este singura capabilă să facă primăria să intre în ea.

Dacă actualul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, spune că a realizat lucruri care nu se văd, Diana Șoșoacă ar putea să facă Primăria Municipiului București nevăzută.

Acum, Cristian Popescu – Piedone nu mai poate afirma că este singurul candidat cu greutate aflat în cursa pentru Primăria Capitalei.

Dacă Nicușor Dan și Sebastian Burduja merg la dezbateri televizate în talk-show-uri, Piedone și Șoșoacă s-ar putea lupta direct în ringul de wrestling sau chiar în cercul de sumo wrestling.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare