HomeCulturăComuniunea omului cu natura a picat la Primăria Capitalei:...

Comuniunea omului cu natura a picat la Primăria Capitalei: edilul-șef s-a tuns (Nic)ușor, dar spațiul verde a rămas netoaletat

Ilustrație: Marian Avramescu

În literatură, tema comuniunii omului cu natura a fost și este abordată de numeroși autori de renume.

În cazul primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, care se declară un fan al naturii și un dușman al blocurilor, tema comuniunii omului cu natura pare să nu se aplice.

Totuși, dacă în cei aproximativ trei ani și jumătate de mandat de edil-șef ai lui Nicușor Dan s-a putut observa cu ochiul liber o comuniune între freza primarului și spațiile verzi din Capitală, lăsate să crească rebel, acum, în prag de campanie electorală, lucrurile s-au schimbat.

Comuniunea edilului cu natura s-a pierdut în momentul în care Nicușor Dan s-a tuns ca să dea bine pe afiș, dar vegetația de pe spațiile verzi aflate în administrația Primăriei Municipiului București a rămas netoaletată.

Până și ciorile din Grădina Cișmigiu au dispărut înainte ca Nicușor Dan să-și îndepărteze cuibul de pe cap și să le dea înaripatelor dedicații live, de circa jumătate de milion de euro.

Se naște însă o oportunitate pentru București, mari producători de filme vizând Capitala pentru turnarea unor noi ecranizări după “Cartea junglei”.

Foto: Inquam

Două filme au marcat mandatul regizorului Nicușor Dan: “Cartea junglei”, vara și “Ice Age”, iarna.

Ambele filme au folosit bucureștenii ca actori involuntari.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

DIN NEFERICIRE, POZELE SUNT REALE!!!

Citește și:

Nicușor Dan, rol dublu în “Prinț și cerșetor”

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare