AcasăActualitateLocalPNL insistă pentru comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele, pentru...

PNL insistă pentru comasarea alegerilor locale cu europarlamentarele, pentru că primarii PSD ajung oricum prin Europa

Ilustrație: Marian Avramescu

Conducerea Partidului Național Liberal (PNL) apreciază că ar fi oportună comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale, mai ales în condițiile în care s-a demonstrat că primarii Partidului Social Democrat (PSD), formațiunea politiCĂ Colegă de coaliție, mai devreme sau mai târziu, ajung prin Europa.

Exemple recente în acest sens ar fi: Cătălin Cherecheș (primarul din Baia Mare), Sorin Oprescu (fost primar general al Capitalei) și Darius Vâlcov (fost primar al municipiului Slatina).

Cel din urmă nu a rezistat însă prea mult prin Europa, în afara granițelor României.

Totuși, în cazul în care viitorii primari vor intra în campanie laolaltă cu europarlamentarii, s-ar putea să mai prindă din teme și să se poată acomoda mai bine prin Italia, Germania sau alte state de pe Bătrânul Continent, atunci când le va fi necesar.

PSD a avut chiar și primari care au depășit granițele Europei: Radu Mazăre.

Și el a cedat însă după un timp.

Din nefericire, PNL nu ia încă în considerare comasarea alegerilor locale cu cele sud-americane, central-americane sau central-africane.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare