HomeSportFotbal si afaceriCherecheș n-a fugit în Germania ca să scape de...

Cherecheș n-a fugit în Germania ca să scape de justiție. Fan dedicat, așteaptă România la EURO

Ilustrație: Marian Avramescu

A ieșit la iveală motivul real pentru care primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, s-a deplasat până în Germania.

Cherecheș nu a fugit de condamnarea la închisoare, așa cum s-a presupus, ci s-a grăbit să prindă locuri în tribuna oficială, pentru meciurile pe care naționala de fotbal a României le va disputa la turneul final al Campionatului European EURO 2024, ce va avea loc în Germania.

Cătălin Cherecheș este un mare patriot, după cum demonstrează și imaginile în care edilul apare dansând cu folcloriste în brațe.

Drept sprijin pentru naționala condusă de Edward Iordănescu, vameșii români au făcut joc de glezne în fața lui Cherecheș.

Veștile bune pentru Națională nu se încheie însă aici!

După cum arată datele Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF), Germania ar putea fi plină de Cătălini Cherecheș, la momentul meciurilor de la EURO, deoarece foarte mulți par să fi trecut granița și alții urmează.

Primarul din Baia Mare s-ar întoarce în România după turneul final, dar este încrezător că tricolorii se vor califica și la Cupa Mondială din 2026, iar, pentru a nu rata ocazia de a fi alături de băieții noștri și la acel eveniment, Cătălin Cherecheș va pleca din Germania, după EURO 2024, direct în Canada, Statele Unite ale Americii și Mexic.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare