HomeActualitateLocalPNL și USR au găsit mătură pentru Clotilde Armand....

PNL și USR au găsit mătură pentru Clotilde Armand. Nu pentru curățenie, ci pentru a zbura lângă un “licurici”

Ilustrație: Marian Avramescu

Cel puțin la Sectorul 1, Partidul Național Liberal (PNL) nu s-a putut desprinde de facto de Uniunea Salvați România (USR).

Cele două formațiuni politice au pus mână de la mână (după modelul gioco di mano), încă din precampania pentru alegerile locale, și i-au achiziționat o mătură primarului sectorului 1, Clotilde Armand.

În ciuda speranțelor celor mai mulți locuitori ai sectorului 1, mătura nu a fost achiziționată ca edilul să curețe străduțele și trotuarele pe care primăria sa le administrează, ci pentru a o ajuta să se ridice de la nivelul solului și să se înalțe în sondaje.

PNL Sector 1 a reușit să-i convingă și pe colegii lor din Partidul Social Democrat (PSD) să suțină și un “licurici”, care să zboare în sondaje în jurul actualului edil.

Problema este că primarul Clotilde Armand nu a uitat doar vrăjeala în limba română, ci și vrăjitoria și, în consecință, mătura intră în picaj, aproape la fel de repede ca săgeata de pe sigla PNL.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare