AcasăActualitateLocalPoliția Română își înființează direcție de menajere pentru Cherecheș

Poliția Română își înființează direcție de menajere pentru Cherecheș

Ilustrație: Marian Avramescu

Poliția Română se pregătește pentru înființarea unei noi direcții în cadrul instituției, odată cu readucerea pe meleaguri natale a fostului primar din Baia Mare, Cătălin Cherechel,

Instituția subordonată Ministerului Afacerilor Interne (MAI) își organizează propria direcție generală de menajere, masori și animatori/animatoare pentru a satisface toate cerințele necesare fostului edil din Baia Mare, așa cum a promis ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

După autospeciale de lux marca BMW, MAI este așteptat să achiziționeze și frunze uriașe de banan importate din țări exotice, pentru a-i asigura o ventilație adecvată deținutului Cătălin Cherecheș.

Ministerul Justiției este așteptat să elimine birocrația privind angajarea extracomunitarilor.

Nu de dragul companiilor românești din domeniul construcțiilor, dependente de nepalezi și srilanchezi, ci din cauza necesității fostului primar Cherecheș de a beneficia de masaj prestat de tailanteze autentice, așa cum a decis instanța finală din Germania.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare