AcasăFeatured homeDe Sf. Valentin, Gorghiu ne-a adus un găinar; de...

De Sf. Valentin, Gorghiu ne-a adus un găinar; de Sf. Așteaptă vin și Ghiță, Oprescu, Cherecheș

Ilustrație: Marian Avramescu

De Sfântul Valentin anticipat în Calendarul Ortodox, Valentine’s Day, ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a transmis, cu inimioare, pe Facebook, marea reușită de a aduce în țară un găinar etern romantic, inimă zburdalnică, rătăcit prin Europa.

Fanii sistemului de justiție autohton sunt nerăbdători să vină și ziua de Sântul Așteaptă, când ar putea fi aduși în țară și staruri rătăcite precum Sebastian Ghiță, Sorin Oprescu, Mario Iorgulescu sau Cătălin Cherecheș.

Momentan, aceștia sunt așteptați la urne, în super anul electoral 2024.

Să vină Diaspora! Că… (vorba dedicației pentru baronul Bădălău)

Totuși, până acum, această diasporă exclusivistă se… pe sistemul de justiție românesc, cu tot cu inimioarele Alinei Gorghiu și nu invers.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare