HomeFeatured homeProstia și incultura nasc șerpi în artă, dar îmbrățișează...

Prostia și incultura nasc șerpi în artă, dar îmbrățișează monștrii coaliției

Ilustrație: Marian Avramescu

S-a demonstrat din nou că prostia și incultura nasc monștri!

Unul dintre cele mai recente exemple a fost înregistrat în Iași, unde cetățenii turmentați și mușcați de dihonia inculturii au văzut șerpii necuratului ieșind din opera de artă menită să interzică căderea uitării nepăsătoare asupra trecutului rusesc care a condamnat această nație la îndobitocire.

Dobitoacele leniniste încă respiră puternic în creațiile sistemului educațional îngropat de urmașii fiilor școlilor kaghebiste.

Nici în capitala Moldovei nu se mai consumă licoare bahică de calitate!

Așa s-a ajuns ca cetățenii turmentați să se teme de șerpii cu capete de trandafiri PSD, pe care se mai poate vedea o urmă de galben-veșted liberal, la câte o petală ruginită, în loc să simtă mușcătura adâncă a monstrului ieșit din colțurile cele mai întunecate ale coaliției de guvernare: vârcolacus – comasatus.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare