AcasăActualitateLocalPSD îi resuscitează pe alegătorii lui Nicușor Dan cu...

PSD îi resuscitează pe alegătorii lui Nicușor Dan cu două motive de realegere a primarului-cataclism: Firea și Piedone

Ilustrație: Marian Avrmescu

Fanii actualului primar edil-șef, Nicușor Dan, pot răsufla și vota din nou ușurați, având iarăși motive pentru a-l alege pe matematicianul mascat și cocoșat de greutatea frezurii pentru un nou mandat de primar general al Capitalei.

Partidul Social Democrat (PSD), în toate formele sale a scos din nou în public singurele motive pentru care o persoană lucidă l-ar considera pe Nicușor Dan o opțiune pentru administrația publică locală, după trei ani și jumătate de mandat la Primăria Capitalei.

Cele două motive ridicate de PSD sunt Gabriela Firea și Cristian Popescu – Piedone.

Nicușor Dan s-a chinuit mult ca să-l umfle pe Piedone, dar nu a reușit să ajungă nici măcar până la jumătatea nivelului la care l-a umflat pe el coaliția lui Marcel Ciolacu și a lui Nicolae Ciucă.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare