AcasăActualitateLocalPSD și PNL nu vor s-o lase pe Firea...

PSD și PNL nu vor s-o lase pe Firea la Primăria Capitalei, dar nici pe Nicușor Dan să îmbrace fusta de doamnă Pandele

Ilustrație: Marian Avramescu

Nu doar că Partidul Social Democrat (PSD) și Partidul Național Liberal (PNL) nu vor să-i permită Gabrielei Firea să candideze pentru funcția de primar general al Capitalei, dar nu-l lasă nici pe actualul edil-șef, Nicușor Dan, să îmbrace fustă de doamnă Pandele.

Nicușor Dan a vrut să împartă și el ceva pomeni electorale, prin vouchere marca Gabriela Firea, dar nu a fost lăsat de pesediștii și peneliștii din Consiliul General al Municipiului București, care au respins bugetul Capitalei.

Actualul edil-șef a învățat de la un alt fost primar general al Capitalei, Traian Băsescu, că iarna nu-i ca vara și, implicit, în anotimpul cald se taie bugetul pentru termoficare.

Aceasta, pentru că bucureșteanul este obișnuit să vadă săpături pe strada sa, iarna, când stă în frig, în propria locuință.

Peneliștii s-au sucit însă și vor să nu-i mai permită lui Nicușor Dan nici această tradiție, împământenită în mandatul său.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare