HomeActualitateLocalPuținele studii ale lui Piedone nu afectează activitatea de...

Puținele studii ale lui Piedone nu afectează activitatea de primar-gospodar: poți desena băncuțe și dacă știi să faci liniuțe și bastonașe

Ilustrație: Marian Avramescu

Foarte mulți cârcotași au criticat studiile primarului sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu – Piedone, candidat pentru funcția de edil-șef.

Gurile rele spun că Piedone a terminat târziu cursurile liceale, dacă le-a terminat.

Pentru cariera sa de primar-gospodar, s-a demonstrat că este suficient să absolvi minim grupa mare de la grădiniță, iar clasa pregătitoare sau clasa întâi sunt considerate deja forme de învățământ superior.

În fond, pentru a schița băncuțe, trebuie să poți desena liniuțe și bastonașe.

Dacă nu ne credeți, puteți încerca!

Acum, criticii vor spune că primarul trebuie să știe să se și semneze.

Și un X sau o liniuță și un bastonaș pot fi suficiente, mai ales având în vedere câte necazuri i-au adus lui Cristian Popescu – Piedone de pe urma semnăturilor realizate din postura de edil.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare