HomeActualitateLocalSprijinul lui Ciolacu pentru Firea: pe Ponta, nu pe...

Sprijinul lui Ciolacu pentru Firea: pe Ponta, nu pe poante, ca să defileze frumos pe podiumul electoral

Ilustrație: Marian Avramescu

Pentru ca Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la Primăria Capitalei, să nu mai creadă că nu o susține în campanie, președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, vine în sprijinul doamnei de Voluntari cu o strategie menită să garanteze succesul.

Pentru a defila și mai elegant pe podiumul campaniei electorale, Marcel Ciolacu îi recomandă Gabrielei Firea să renunțe la poantele de balerină și să meargă pe Ponta.

Ciolacu este dispus chiar să-i închirieze un Ponta pe care-l ține în cabinetul său de la Palatul Victoria.

E un Ponta mai uzat, dar îți faci o teză (de doctorat) cu el.

Singura problemă pe care va trebui s-o rezolve Gabriela Firea urcată pe Ponta va fi aerodinamica: urechile de Mickey Mouse i-ar putea scădea din viteză.

Nu este însă o problemă ce nu poate fi rezolvată cu puțin leucoplast.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare