HomeActualitateLocalTe-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și...

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe piața alimentelor.

Coroborat cu faptul că 2024 este și un an cu alegeri locale, iar primarii încă în funcție și-au făcut puțină campanie adunând materia primă de pe străzi, foarte mulți români au rămas fără friptură de miel cu colți pe masa de Paște.

Este unul dintre cei mai săraci ani, din acest punct de vedere.

Totuși, comercianții de mititei spun că au înregistrat recorduri la vânzări, de 1 Mai, ceea ce ar putea de asemenea explica actuala criză de miel canin.

Cei care au ceva dare de mână și care poate s-au plictisit de banalul stufat din miel cu coada stufoasă au însă o opțiune: mielul canin de vânat, canis lupus.

Dedicate mai ales pasionaților de carne de vânat, în perioada Sărbătorilor Pascale, preparatele din canis lupus dau energie chiar mai multă decât cele din banalul miel canin și e aproape garantat că îți vor întări corzile vocale, încât vei putea să urli și să te faci auzit pe zeci de kilometri, spun specialiștii.

Din nefericire, fiind extrasezon de vânătoare, carcasele de canis lupus se vând mai ales de către braconieri.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare