AcasăFeatured homeTeodosie – cel care transformă economiile acumulate prin post...

Teodosie – cel care transformă economiile acumulate prin post în mană cerească

Ilustrație: Marian Avramescu

Înalt ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a decretat trei zile de post și rugăciune, spre înlătuarea demonilor care nu-i permit domniei-sale să joace rolul de gargui în turla mare a unei mitropoli sau pe cel al cucuvelei din turlă (mai pe ortodoxism).

Banii acumulați în perioada postului din economiile la carne, lactate, ouă și băuturi alcoolice vor fi apoi transformați în “mană cerească” menită să cadă peste IPS Teodosie.

Până la urmă, dacă nu poți lichida demonii de un anumit tip prin post și rugăciune, măcar să îi stropești cu mana cerească la care sunt sensibili mereu și să li te alături la masa rotundă.

Conform noii definiții a șpăgii decretate de IPS Teodosie, numele purtătorului de cuvânt al Băncii Ortodoxe Române (BOR) ar trebui schimbat din Bănescu în Mănescu, cât timp banul a devenit mană.

Sfântul Sinod urmează să se pronunțe dacă Mache primește mană sau o ia în mână.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare