AcasăActualitateLocalUn București rupt în cur merită un primar pe...

Un București rupt în cur merită un primar pe măsură

Ilustrație: Marian Avramescu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, vrea să fie un candidat pentru un nou mandat de edil-șef pe seama Centrului Istoric al Bucureștiului, rupt pe toate părțile.

Prin urmare și candidatul la fotoliul de primar general Nicușor Dan își construiește imaginea de Raj Kapoor, cu pantalonii rupți în… (vorba cântecului).

După ce și-a pus agent șef pe chipul și asemănarea lui în fruntea Poliției Locale București (PLB – PLM, pentru bucureșteni), Nicușor Dan le-a declarat – strict declarativ – război cerșetărilor din Centrul Istoric al Capitalei, cărora încearcă din greu să le ia locul.

Nicușor Dan cerșește bani de campanie de la susținătorii săi (în afară de rechinii imobiliari ăia buni).

Cerșetorii din Centrul Istoric se recunosc deja depășiți de primarul cu haina roasă, constatând talentul înnăscut al edilului-șef.


Dacă încă se mai luptă pentru a-i dovedi pe cerșetori, pe practicantele celei mai vechi meserii din lume Micușor Dan le-a depășit în viteză, dovedindu-se o curvă politică de ultimă speță, punând botul și la punga lui Ludovic Orban, pe care aprig îl critica, în alte campanii electorale.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare