AcasăActualitateLocalUn Iohannis mai (Nic)ușor

Un Iohannis mai (Nic)ușor

Ilustrație: Marian Avramescu

Istoria pare să se repete la ciclurile elctorale, chiar dacă unele alegeri sunt pentru prezidențiale, iar altele pentru locale.

Vă mai amintiți de un președinte în funcție-candidat, care fugea – clar nu în ritmul care-l caracterizează – de orice dezbatere cu femeia adversar Viorica Dăncilă?

Ei bine, acum avem un primar general al Capitalei în funcție-candidat, care fuge, tot așa, de orice dezbatere.

Diferența este că, în cursa după obținerea dezbaterii electorale pentru Primăria Capitalei, nu mai înțelegi care sunt femeile și care sunt bărbații.

Există însă diferențe între Nicușor Dan și Klsus Iohannis, chiar dacă și asistatul social de lux de peste drum de Cișmigiu ar putea obține un al doilea mandat.

Nicușor Dan e plecat, dar nu pe banii tuturor românilor; doar spre disperarea celor mai mulți bucureșteni.

Iohannis are nevoie de avioane de lux, ca să fie aerian; Nicușor Dan e din naștere.

Iohannis dă în gropi cu candidatura pentru șefia NATO; Nicușor Dan ne asigură gropi în care să dăm.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare