HomeVedeteIohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu

Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu mai merge ca pe vremuri, când se află în prag de pensie, președintele Klaus Werner Iohannis ar putea să mai câștige ceva bani de pe urma drepturilor de autor.

Pe lângă viitorul său volum îndelung așteptat, “Ocolul pământului în două mandate”, Jules Werner ar putea obține ceva bani și de la interpreta Andra, care i-a furat primul titlu, ce l-a făcut celebru pe șeful statului, “Pas cu pas”, atribuindu-l unui șlagăr al ei.

Pe lângă însușirea titlului, Iohannis o poate acuza pe Andra și că i-a stricat ritmul operei, cel al interpretei fiind mult prea alert.

Cu ceva probleme de pronunție, soțul Andrei, Cătălin Măruță i-ar fi urat părintelui “Pads cu pas”: Du-te-n Pas(tele) mă-tii!

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare