AcasăActualitateManga cum laude: din gândirea complexă a premierului Sorinel

Manga cum laude: din gândirea complexă a premierului Sorinel

În fața valului de proteste prin care gașca de penali a lui Dragnea a fost huiduită cu multă imaginație și inventivitate de peste 90.000 de cetățeni premierul Sorinel s-a deplasat în misiune ordonată la canalizarea Tv a lui Voiculescu de unde a emis câteva idei extrem de crețe.

După mintea lacheului lui Dragnea o lege de grațiere care ar scoate din pârnăi vreo 3000 de ocnaș ar fi parte a soluției destinate să golească pușcăriile până la o capacitate de ocupare decentă. Dilema unui om cu scaun la cap poate fi următoarea: Grindeanu ori e prost, ori nu e prost dar se preface? Pentru că de ce zicem noi așa? Potrivit meșteșugarilor în domeniu în România sunt vreo 30.000 de ocnași iar gradul de ocupare al pensiunilor cu gratii la geam este de circa 200%. Ca să rezolve cazul, pușcăriașii neîncarcerați încă de la PSD ar trebui să scuipe pe porțile pușcăriilor circa 15.000 de ocnași și chiar nițel mai mult pentru ca resturile rămase la păstrare să se simtă confortabil. Măsura de grațiere ordonată de ocnașul Dragnea și executată de  popândăul de la ministerul de resort eliberează doar vreo 3000 de osândiți. Adică de vreo 5 ori mai puțini decât ar fi necesar. De aici rezultă că măsura bandiților din guvern este ca o frecție la piciorul de lemn. Faptul că printre cei 3000 de lepre eliberate se numără și niște păduchi pesediști sau Marele Varan este de fapt rezultatul urmărit de pungași. Revenind la dilema noastră existențială, răspunsul îl intuiți. Grindeanu știe exact că grațierea are în vedere punerea pe liber a gulerelor albe din pușcăriile patriei dar se face că nu știe și susține o tâmpenie doar ca să scoată ochii pulimii. Q.E.D.

O altă mostră de inteligență în stare avansată de degradare oferită din cerebelul premierului sclav este aserțiunea cu privire la includerea grațierii în mulțimea de rahaturi punctuale cuprinse în programul de guvernare al PSD. După creierașul de mic litraj al lui Sorinel grațierea este cuprinsă în capitolul în care programatorii de la PSD vorbesc despre respectul față de om. Iată: „Există în programul de guvernare: am spus în Parlament că îmi doresc să trăiesc într-o țară normală, unde să existe un sistem judiciar normal, unde să se aplice legea, iar cetățeanul când merge în fața judecătorului să știe că merge nu doar, așa, într-o poziție de inferioritate cu cel care îl acuză, ci într-o balanță puternică". Ajutat de consumatorul de excreții de la A3, Sorinel a identificat corect locul geometric al grațierii în programul de guvernare: la capitolul „respectul față de cetățean".

În traducere liberă Bănățeanul aservit Teleormăneanului susține că dacă respecți un om nu-l bagi la bulău doar pentru că a șutit câteva sute de milioane de euro din contractele cu statul sau că a comis un abuz mic în serviciu sau că a furat voturi la referendum. În concepția lui Grindeanu chiar dacă bagi omul la ocnă iar omul este din Teleorman, de exemplu, îl grațiezi dracu’ printr-o ordonanță de urgență și modifici Codul Penal să cumva să cadă omul la necaz din nou.

O evaluare rapidă a exemplarului ne indică faptul că parametrii săi funcționali sunt departe de minimul necesar pentru validarea specimenului ca OM. Nu te poți supăra pe el, dar măcar un șut în cur poți să-i dai. Așa, pentru imbecilitate și tupeu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare