AcasăActualitateNicușor Dan: La zăpada mieilor, bucureltenii vor simți apa...

Nicușor Dan: La zăpada mieilor, bucureltenii vor simți apa caldă

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, așteaptă ca luna martie a acestui an să vină cu fenomene meteorologice extreme.

Edilul-șef speră ca “Babele” să-i facă pe bătrânii din cartierele dormitor ale Capitalei, cu locuințe racordate la sistemul ăpublic de termoficare, care se plâng că nu au căldură și apă caldă, să se simtă mai încălziți.

Primarul general este convins că, după ce vor sta cu mâinile în “zăpada mieilor” și vor avea parte de gerul care a pietrificat-o pe Dochia, toți bucureștenii care își vor plasa mâinile sub jetul de apă de la chiuvetă, vor simți că aceasta este caldă.

Din punctul de vedere al primarului general al Capitalei, abia atunci cetățenii Bucureștiului vor ajunge să aprecieze serviciile asigurate de administrația publică locală la adevărata lor valoare.

Mai mult, Nicușor Dan a arătat de asemenea că locuitorii Capitalei, care vor alege ținute mai lejere, când se deplasează prin oraș, în perioada “Babelor” ar putea experimenta senzația de a simți căldură în propriile locuințe.

Edilul-șef apreciază că, în aceste condiții, duplarea prețului gigacaloriei pentru bucureșteni este complet justificată.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare