AcasăActualitateO româncă a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind...

O româncă a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind prima persoană din lume ce a epuizat filmele de pe Netflix

O româncă a intrat în Cartea Recordurilor, fiind prima persoană din lume care a epuizat filmele de pe Netflix. Manda Vasilescu, în vârstă de 38 de ani, își propune acum să intre și în cărțile de istorie universală, declarând că, după ce a reușit să urmărească întreg conținut de pe Netflix, este aproape sigură că, în următoarele luni, va reuși să consume efectiv și serviciul de streaming media de pe HBO Go.

„Fiind angajată a Primăriei, obișnuiam să mă uit în mod frecvent la filmele, serialele și documentarele de pe Netflix chiar și în timpul programului, că doar Statul nu mă plătește să joc Solitaire la nesfârșit, la locul de muncă, așa cum fac mulți dintre colegii mei. Această perioadă de izolare și restricții sociale m-a ajutat însă să mă autodepășesc”, ne-a mărturisit Manda.

Chiar dacă Netflix adaugă permanent conținut pe platforma sa, doamna Vasilescu spune că updatarea grilei nu se desfășoară, însă, într-un ritm suficient de rapid pentru obiceiurile sale vorace de vizionare, mai ales în această perioadă pandemică în care unele spectacole își suspendă producția.

„Cred că va trebui să trec pe Amazon Prime Video în continuare, și pe HBO Go, ca să nu mă apuce și pe mine damblaua jocului de cărți la serviciu sau a goblenurilor la domiciliu”, a mai spus Manda, refuzând să comenteze singurătatea celor trei cărți, încă necitite, cu care a reușit să își ”mobileze” biblioteca în ultimii cinci ani.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare