HomeActualitateObsesiile maniacale ale Tovarășului Dragnea

Obsesiile maniacale ale Tovarășului Dragnea

Tovarășul Dragnea a crezut că poate deschide robinetul la furtul intern și la tâlhăria de fonduri europene fentând pe toată lumea. Tovarășul Dragnea a crezut că este atotputernic și că nu trebuie să dea socoteală nimănui. Tovarășul Dragnea a vrut să fie un dictator și a crezut că poate. Tovarășul Dragnea a reușit: s-a dinamitat!

După explozie, Tovarășul Dragnea pricepe greu că nu mai e dorit, că nu mai prezintă credibilitate și că va dispărea în haznaua istoriei. Tovărășelul ar putea face un lucru bun, să plece, dar nu îl face pentru că încă se consideră un zeu. Și pentru că suferă grav de omnisciență, omnipotență și omniprezență, se tot fâțâie pe la televiziunile de casă ale pesedeului unde bate câmpii cu grație pentru dependenții în sevraj de posturile de dulce.

Și când țara arde iar Tovărășelul umblă cu canistra de benzină în buzunar, m-am simțit obligată civic să îi ascult și eu la interviul de la România Tv. Păcat de domnul Freud că nu mai este printre noi, doar așa ar mai fi avut Tovărășelul șanse să se vindece de obsesii, noi să pricepem puțin din apucăturie maniacale ale dumnealui, iar Freud să înregistreze încă un caz cu vindecare aproape imposibilă a mitomaniei, narcismului și dilelii în metastază 

Să revenim totuși, iată cu ce se gânduri negre ca păsările hitchcockiene se confruntă teribilul erou din fruntea pesedeului, așa cum au reieșit ele din interviul de la RTV.

1. "Prostia". Oamenii din stradă sunt proști, fir-ar ai naibii de proști. Cetățenii din fața Guvernului nu au fost informați, deci sunt tâmpiți pentru că sunt manipulabili de forțele oculte.

2. "Ai noștri sunt crema din croissantul lui Dumnezeu, ai lor sunt lava din cazanele Dracului." Raluca Prună e mai nasoală decât Iordache. E atât de nasoală că Tovărășelului aproape i se albesc dinții de silă.

3. "Actul de Vânzare- Cumpărare". Multinaționalele sunt unealta Diavolului. Oamenii care au ieșit în stradă au fost trimiși de șefii lor de la multinațională, care sunt vânduți ca să vândă țara 

4. "Iohannis- Răul- Pă- Pământ". Președintele a pus foc la Bamboo ca să își facă apoi guvern dar tovărășeii s-au prins la timp și au venit cu soluția: o ordonanță care legitimizează furtul.

5. "Iohannis BIS". Președintele e vinovat de scindarea României, deci să nu avem milă de el.

6. "Depravarea morală". Studenții sunt niște mucoși nerecunoscători care au primit gratuitate pe tren ca să vie la București ca să muște mâna care le-a dat gratuitate. Bleah!

7. "Iohannis BIS 2". Președintele încearcă să distrugă PSD-ul, să îl rupă, să îl sfâșâie. Câine Rău Iohannis!

8. "Homosexualii". Unul dintre cele mai importante lucruri de pe lume, deci prioritar, e referendumul coaliției pentru familie pentru că, după răul reprezentat de Iohannis, homosexualii sunt cea mai mare amenințare la adresa României. Pericol mare!

9. "Amenințarea BINELUI". Liderii PSD sunt terorizați de oameni, de multinaționale, de guverne străine, toți nenorocitii care vor să facă rău țărișoarei noastre acționează prin datul la gioale cu terorism la liderii pesede.

Tovărășelul Dragnea ar putea fi vindecat cu bun simț, constituție, lege, echilibru, democrație și libertate. Dar cum să-l prinzi să-i dai pastilele?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare