AcasăActualitatePe surse: Ghiță a fugit în Orient ca să...

Pe surse: Ghiță a fugit în Orient ca să înființeze Partidul România Sunită, împotriva soroșiștilor

În timp ce Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș și alți voievozi se răsucesc prin morminte ca la rotisor, văzând cum ce n-a reușit sultanul de Baiazaid/Mahomed a reușit țăranul de Dragnea, adică să pună în fruntea țării os de turc, Ghiță al nostru – Sebi pentru prieteni -, a dispărut ca măgarul în ceață. Unii zic c-ar fi plecat la Stambul, să prezinte sultanului Erdogan scrisorile de acreditare ale premierului Servil și să-l mai scurteze chirurgul lui Ponta de niște centimetri la picioare, că prea e înalt și bate la ochi pentru Interpol.

Alții afirmă însă că Ghiță ar fi plecat mult mai departe, taman prin zona de origine a soțului viitorului premier Servil, Orientul Mijlociu, ca să scape de procurorii DNA. Amicii amicului lui Ponta ne-au dezvăluit că, înainte de a fugi din țară băgat într-un covor persan, ca Cleopatra (nu Stratan, alta), Ghiță le-ar fi promis, la o beție, colegilor săi de partid, Bogdan Diaconu și Mirel Palavra, că va înființa în străinătate o filială a Partidului România Unită, care se va numi, ca să nu intre localnicii la bănuieli, Partidul România Sunită. ”Vom lupta cu toate puterile și cu toate mijloacele împotriva soroșiștilor, julienilor și clotidelor care vor să ne cucerească țara. Avem tot ce ne trebuie: am băgat bombe sexy de la Pandele în Parlament, o să băgăm, veți vedea, multe petarde și pocnitori și în guvern și de acum înainte Bucureștiul va fi plin iar de mașinile-noastre capcană, cu girofar, care vor face ravagii. Nu ne lăsăm până nu scăpăm țara de UE! Mai bine sub papucul sultanului decât sub cizma Bruxelles-ului!”, ar fi spus Ghiță.

Pe de altă parte, premierul desemnat vrea să instaureze o stare de armonie deplină în România. Surse apropiate PSD susțin că servila lui Dragnea are de gând să inaugureze și la noi o tradiție americană, să nu mai vorbească unul și altul că o cotim spre Putin și Erdogan, în loc să rămânem orientați spre Vest. ”Doamna viitor premier e o fire foarte blândă și împăciuitoare, ea nu vrea răul nimănui. A fost foarte șocată de tradiția barbară a românilor de a tăia porcii de Crăciun și, așa cum Obama grațiază un curcan de Ziua Recunoștinței, vrea și ea să grațieze un porc. Cum a înțeles că la noi porcii sunt botezați, de obicei, Ghiță, premierul Servil i-a promis chiar șefului ei, Dragnea, că tocmai pe Ghiță îl va grația. Așa că domnul Sebastian Ghiță poate să se întoarcă liniștit în țară: vorbește doamna Servil cu procurorii și nu-l mai asomează nimeni anul ăsta!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare