HomeActualitateInternationalTrump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin,...

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu

Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a putut participa la festivitățile de “reîncoronare” a lui Vladimir Putin ca țar nemuritor al Federației Ruse, întrucât nu a putut să decoleze din sala de judecată, deoarece vremea a fost puțin cam Stormy (furtunoasă – eng.)

Actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels a dezvăluit, în cazul audierilor în procesul lui Donald Trump, cu ce a supărat-o de fapt fostul președinte al Statelor Unite ale Americii (SUA).

Se pare că și actrița de filme XXX avea o fantezie cu Trump (pe lângă evidenta înclinație către gerontofilie).

Stormy Daniels a recunoscut că se imagina ucenică a lui Donald Trump, chiar și în exhibiționism, la televizor.

Trump, care se declară semnificativ potent, în comparație cu actualul președinte al SUA, Joe Biden, nu a reușit să-i satisfacă fantezia actriței.

În schimb, acum, Trump poate ajunge în ipostaza ca Stormy Daniels să vadă satisfăcută fantezia ei cu el îmbrăcat în deținut, cu tot cu cătușe.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare