HomeActualitatePetrecerea poate continua. Nu ai luat Bacul din cauza...

Petrecerea poate continua. Nu ai luat Bacul din cauza COVID, evident!

Chiar dacă nu ai reușit să promovezi examenul național de Bacalaureat anul acesta, nu înseamnă că nu ai motive de sărbătorit și de uitare a distanțării sociale în cluburile din Centrul Istoric al Capitalei.

China le-a livrat, anul acesta, absolvenților de liceu cel mai bun alibi pentru rezultate slabe la Bacalaureat: COVID-19.

Evident, cadoul oferit lumii de către Republica Populară Chineză nu ar fi avut niciun efect asupra școlii românești fără contribuția Ministerului Educației și Cercetării, care a asigurat un învățământ online perfect pentru a garanta insuccesul multor candidați.

Prin urmare, rata de promovare poate fi dată uitării, cea de rezistență la petrecerile din cluburi este singura care mai contează acum.

Școala poate rămâne la distanță, dar barul să fie mereu aproape.

Rata de promovare (înainte de contestații) înregistrată de absolvenții studiilor liceale care au susținut probele examenului de Bacalaureat în sesiunea iunie-iulie 2020, atât din promoția curentă, cât și din promoțiile anterioare este de 62.9%, potrivit datelor publicate de Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

 

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare