AcasăActualitatePreședintele american Biden și-a prezentat noul plan de luptă...

Președintele american Biden și-a prezentat noul plan de luptă împotriva coronavirusului!

Prin intermediul unei conferințe de presă susținută de secretarul de presă al președintelui Biden, Jen Psaki, Casa Albă și-a lansat noul planul oficial de combatere a pandemiei COVID-19. Fii pregătit să rămâi complet uimit de geniul de neegalat al administrației actuale, aprofundând cele 5 coordonate principale ale noii strategii de acțiune. Astfel:

1. Președintele chinez Xi Jinping va conduce, începând de zilelele următoare, Grupul Operativ American de luptă împotriva coronavirusului.

2. Fiecare cetățean american va fi obligat să poarte 50 de măști simultan.

3. Republicanii și susținătorii fostului președinte Donald Trump vor fi puși în carnatină 50 de ani, pentru a fi stopată răspândirea virusului conservatorismului.

4. Oricine va fi prins pe stradă purtând măști înscripționate cu ”Trump 2024” va fi adăugat automat pe lista de supraveghere a teroriștilor federali.

5. Orice persoană în vârstă care încalcă restricțiile pandemice ale lui Biden, evident, excepție făcând vârstniciii afro și latino, vor primi direct din partea unor comisii municipale o condamnare pe viață la un azil de bătrâni , de unde ar putea fi eliberați condiționat doar după un tratament psihiatric de un an cu râsul Kamalei Harris pe post de medicament.

În mod firesc, oricine nu va respectă regulile menționate anterior va fi considerat, evident, un contestatar al științei care nu are loc în societatea civilă și ar trebui redus la tăcere. Oficialii le solicită americanilor ca, în eventualitatea în care cunosc vreo persoană care se potrivește cu acest profil, să îl raporteze de urgență, astfel încât autoritățile să îi poată distruge complet viața și reputația.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare