HomeActualitateRadu Isac (Aristocraţii): succesul în stand-up comedy înseamnă o...

Radu Isac (Aristocraţii): succesul în stand-up comedy înseamnă o sală plină, râsete & aplauze

Radu Isac din trupa de stand-up Aristocraţii are suficientă experienţă pe scena de profil pentru a defini succesul în acest domeniu. Cu o viziunea clară şi la obiect, Radu sintetizează: „Succesul în stand-up comedy însemnă o sală plină, râsete, aplauze şi… cât mai mulţi bani la final”.

Iar despre o reţetă a succesului Radu spune: „Ţine de fiecare comediant în parte şi de ce i se pare lui că e amuzant. De-a lungul timpului au fost împământenite şi reţete clare pentru a face oamenii să râdă, dar, în opinia mea, cu cât te apropii mai mult de ele, cu atât eşti mai aproape şi de eşec”.

A doua ediţie a Galei Premiilor Stand-up Comedy va fi ocazia perfectă pentru a afla cum îşi cucereşte publicul fiecare comediant. Spumosul eveniment va avea loc în 9 noiembrie, la Palatul Copiilor, şi va reuni nu mai puţin de 15 comedianţi de succes, pentru patru ore de show.

Pe parcursul celui mai cuprinzător spectacol de stand-up al anului vor urca pe scenă: Teo, Vio, Costel, Badea, Bordea, Micutzu, Radu, Sorin, Raul, Cristi, Natanticu, Sergiu,Tibi Neuronu, Bobo şi Andy.

Biletele se găsesc în toata reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor. Cei care doresc să comande online o pot face de pe , , ,

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare