AcasăActualitateSorin Cîmpeanu interzice frecatul cu zăpadă în școli, pentru...

Sorin Cîmpeanu interzice frecatul cu zăpadă în școli, pentru a nu li se mai face rău elevelor însărcinate!

După ce un băiat din clasa a VIII-a și o fată din clasa a VI-a de la Școala Generală din Budești – Călărași, au devenit protagoniștii celui mai recent scandal legat de procedurile sexuale, altfel obișnuite, ce se desfășoară prin toaletele unităților de învățământ din România, Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, a anunțat, pe fondul înrăutățirii condițiilor meteo în partea de centru și de nord a țării, și a ninsorilor abundente, că este interzisă în această perioadă frecarea cu zăpadă a elevelor din ciclul liceal și chiar a celor din anii terminali ai ciclului gimnazial.

Sursele noastre din Ministerul Educației ne-au transmis că, încă de la primele ore ale zilei de luni, Sorin Cîmpeanu a instituit o celulă de criză care să analizeze potențialele efecte ale zăpezii asupra elevilor din România.

Așa cum v-a obișnuit, ministerul pe care îl conduc ia foarte în serios problemele reale și actuale ale învățământului din România. De exemplu, toată ziua am primit nenumărate sesizări cu privire la abuzurile cu zăpadă ale elevilor din țară. Fetele s-au plâns că sunt maltratate, bruscate în atacuri nemiloase cu zăpadă. Așa ceva este inacceptabil. Înțelegem că iarna este un prilej de bucurie pentru mai toți copiii, mai ales în condițiile în care n-au mai văzut așa zăpadă de ceva vreme. Cum ar fi de anul trecut când am avut zăpadă până în martie. Dar ceea ce nu realizează elevii este că unele dintre colegelor lor ar putea fi însărcinate, iar orice bruscare poate duce la un avort spontan. Băieții din clasele VII-XI, pentru că acolo avem cele mai multe cazuri de tinere mămici, trebuie să înțeleagă că trăim alte vremuri. Iarna nu mai e ce-a fost, dar, mai ales, colegele lor nu mai sunt ce-au fost. Prin urmare, fac un apel pe această cale către toți elevii de gen bărbătesc din ciclurile gimnazial șiliceal să se abțină de la a mai freca cu zăpadă colegele de gen femeiesc. Acestea ar putea fi însărcinate! De asemenea, vreau să-i informez că am dat un ordin ministerial pentru amplasarea camerelor de supraveghere în incintele instituțiilor de învățământ, pentru a descoperi mai ușor făptașii. În încheiere, vreau să adaug că sunt solidar cu toate fetele care în această perioadă sunt frecate și tăvălite în zăpadă. Am pățit-o și eu foarte des când eram elev, așa că știu cât este de neplăcut”, a declarat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

Mai mult, în comunicat se menționează instituirea codului roșu de avertizare împotriva bulgărilor, frecatului și tăvălitului în zăpadă, ministerul anunțând pedepse drastice pentru cei care nu respectă integritatea corporală a colegilor.

Printre acestea se numără scăderea notei la purtare până la minus, rigle la palmă, așezat cu genunchii pe coji de nucă și trimis la colț.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare