HomeActualitateSorina Pintea a cules prea multe în această primăvară

Sorina Pintea a cules prea multe în această primăvară

În mod normal, primăvara răsar ghioceii.

Totuși, încălzirea globală a influențat flora, fapt ce se resimte și în România.

Acest fenomen a determinat și ca din biroul fostului ministru PSD al Sănătății Sorina Pintea să răsară teancuri de bani primiți ca mită, în loc de ghiocei.

Se pare că Sorina Pintea era obișnuită să culeagă mult, indiferent de anotimp.

Mulți o văd nevinovată pe fosta șefă a Sănătății, considerând că este doar o victimă a sistemului sanitar.

Sorina Pintea era obișnuită să-și vadă buzunarele umplute, conform tradiției spitalelor din România.

Surse din Partidul Social Democrat (PSD) au declarat, pentru “Academia Cațavencu” că Sorina Pintea a resimțit lipsa fostului președinte al social democraților, marele drumar al Teleormanului, Liviu Dragnea.

Tocmai acest lucru a determinat-o pe Sorina Pintea să facă tot posibilul pentru a se apropia de Liviu Dragnea, măcar în simțiri.

Anticipând o carantină, determinată de intrarea pe teritoriul țării noastre a noului coronavirus, fosta șefă a Sănătății a depus tot efortul pentru a se autointroduce în carantină.

În loc de târgul de mărțișor, Sorina Pintea ar putea să vadă ce flori se mai pot culege din Târgșor.

Fostul ministru al Sănătății revenise la meseria sa de bază și îi acuză pe procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) că au intervenit, prin flagrantul său, exact în timpul în care se afla într-o operație.

Sorina Pintea este nemulțumiră, după cum declara și bărbatul acesteia, că nici măcar nu a apucat să împartă mită și C(i)olaci în conducerea interimară a PSD, pentru a spera la o felie de tort, de Mărțișor.

În schimb, în loc să se aleagă cu un șnur alb-roșu la mână, fostul ministru Sorina Pintea a ajuns să fie legară cu brățări de oțel, nici măcar cu puf roz pe ele, pentru a mai satisface câteva fantezii de la Târgșor.

Sorinei Pintea îi mai rămâne doar să spere că, măcar de 8 Martie, ar putea să fie aleasă în buchetul cel mare, cu care să se mândrească procurorii.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare