HomeActualitateUn vasluian, întors acasă după 10 zile, a pretextat...

Un vasluian, întors acasă după 10 zile, a pretextat că a fost izolat într-un bar din cauza coronavirusului!

Un vasluian de 57 de ani din Crețeștii de Sus, județul Vaslui, s-a întors la familie după 10 zile de absență, pretextând că a fost izolat cu forța de către autorități într-o cârcuimă din localitatea vecină, pe motiv de carantină provocată de coronavirus.

Protagonist al curioasei întîmplări, Vasile Emil Lapoviță, a motivat și faptul că nu mai are nici un leu din pensia primită în chiar ziua dispariției, din pricina tratamentelor pe care a trebuit să le achite: împachetări cu spumă și drojdie de bere la PET, băi de coniac Cava D’ Oro și administrarea repetată a unor perfuzii pe bază de votcă.

Deși fusese dat în căutare la trei zile după dispariție, vasluianul a povestit că nicio autoritate locală nu ar fi putut reacționa mai repede în cazul său, împreună cu el fiind izolați pentru aceleași motive preventive și șeful de post, primarul localității, preotul, factorul postal și tehnicianul veterinar.

”Nu mi-aș fi imaginat niciodată că o să mi se întâmple așa ceva. Sunt foarte supărat, ne-au închis în bar timp de 10 zile, spunând că am putea avea coronavirus și ne-au supus la tot felul de tratamente. În afară de asta, de frică am băut tot ce era prin cârciumă, că așa zicea domnul Streinu Cercel la televizor, că alcoolul distruge virusul cât ai bate din palme. Nu ne-a zis însă și în ce cantitate, așa că domnul primar a zis să fim siguri…”, a declarat vasluianul Lapoviță.

Deloc surprinzător, la revenirea în sânul familiei vasluianul nu a fost primit cu pâine și sare ci cu un făcăleț, o coadă de mătură și o valiză cu haine pregătită la ușă. ”Săracu de tine, Vasile, de aia nu ai dat măcar un telefon, ca să nu se transmită virusul prin salivă, este? E, ia ia-ți tu boarfele și du-te să dormi pe stradă până o trece epidemia, ca să nu mă infectezi!”, au fost cuvintele cu care vasluianul a fost primit și redirecționat de către doamna Lapoviță, stăpâna casei din Crețeștii de Sus.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare