HomeActualitateUn VOT în plus, un TOV în minus!

Un VOT în plus, un TOV în minus!

Încă se discută și azi dacă în România ceaușistă a fost bine sau rău. Ce a fost sigur, a fost dictatură. A fost lupta contra libertății, adevărului, creativității și unicității. A fost pumnul în gură și atacul permanent împotriva libertății de expresie. Dar, când a venit momentul atunci în '89 ca oamenii să dărâme dictatura, toată lumea a strigat "Jos Comunismul!"

Năstase, Geoană, Ponta și Dragnea sunt fiii lui Iliescu, comunistul responsabil de asasinarea a 1166 de tineri la Revoluție, plus schingiuirea, împușcarea, înjunghierea sau uciderea cu bâte a peste 1000 de oameni la Mineriade. Pe comuniști i-au deranjat de-a lungul timpului rockerii cu plete, sataniștii, gecile de piele, intelectualii, Dumnezeu iar acum au o ură profundă împotriva "tinerilor frumoși și liberi" cum ne numesc ei peiorativ cu scârbă, ducând în derizoriu "Corupția ucide".

Comuniștii din 2017 își doresc același lucru ca predecesorii lor: moarte intelectualilor care urăsc corupția, moarte DNA-ului, moarte educației, moarte libertății. Dacă ar putea, Dragnea și partidul lui de lepre comunistoide ne-ar aduna pe stadion cu biciul în mână ca să ne pună să săpăm un canal mai mare și mai frumos și l-ar pune pe torționarul Vișinescu să ne taie mâini, unghii, capete sau picioare, să arunce cu apă clocotită peste noi, cei care deranjăm crima socială organizată și strigăm "Corupția Ucide!".

Un VOT în plus înseamnă un TOV în minus. Un VOT în plus înseamnă că ai respect pentru libertatea pe care alții ți-au asigurat-o murind bătuți de bâte și scuipați în fruntea lor de "studenți". Un VOT în plus înseamnă că nu ai mentalitatea minerului pe care Iliescu l-a manipulat ca să ucidă "intelectuali". Un VOT în plus înseamnă că gândești liber.

Un VOT în plus înseamnă că Iliescu mai moare puțin. Un VOT în plus înseamnă că faci dreptate celor care au murit ca tu să nu fii nevoit să strigi azi la minus 20 de grade sau la plus 40. „Iliescu apare, soarele răsare!” sau "Stima noastră și mândria, Ceaușescu, România!

Un VOT în plus înseamnă că îți înțelegi drepturile, mai ales pe cele la viață, sănătate și fericire.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare