HomeActualitateUrinoterapia salvează România?

Urinoterapia salvează România?

Adus în țară după ce ani de zile a făcut pipi cu boltă pe justiția din România, găsindu-și refugiu prin raiul scandinav, Gregorian Bivolaru e pe cale să cunoască acum și iadul din pușcăriile de pe la noi. Teoretic, ar trebui să stea după gratii șase ani de zile, pentru că a făcut sex cu o minoră. Dar, având în vedere că respectabilul guru pișăcios e trecut, în acte, de 60 de ani tereștri, deși după anul marțian e încă june-prim, pedeapsa ar putea să-i fie redusă. Mai scrie și niște cărți după model iliescu-iohanist, gen ”Prin meandrele concrete ale jetului”, ”Importanța practică a urinei de dimineață”, ”Primul jet”, ”Jet cu jet” sau ”Eterna și fascinanta urinoterapie” și mai scapă de niște zile la bulău. În doi ani, dacă nu i-o integrează nimeni în absolut pe la Jilava, e afară, liber, tânăr și ferice, gata să mai tragă o spirală cu fetele, pentru mântuirea României de bubuli.

Cu cine o să împartă celula preafericitul guru nu știu, dar cred că ar trebui să fie băgat cu alde Voiculescu, Fenechiu, precum și cu Șova sau Ponta, când va fi cazul să intre și ăștia la zdup. Pentru că prezența unui guru în celulă ar fi, cred, singura șansă ca hoțomanii de teapa lor să se mântuiască. Gândiți-vă numai: dacă-i bagă la bulău cu niște ciorditori, ca și ei, ce șansă ar avea să se reabiliteze? Niciuna! Pe când așa, dacă-l aduc pe Maestrul Grig să le țină prelegeri, el o să le vorbească despre fericirea sublimă, yin-yang, spiritualitate, detașare de cele lumești, încât, odată ieșiți de la zdup o să fie cei mai cinstiți și mai neprihăniți oameni de pe planetă. Sunt convins că o urinoterapie de grup ar face minuni pentru toți corupții din politică. O gargară corectă, corespunzătoare, i-ar vindeca pe veci de patima hoției și plagiatului, iar un golden shower pe stomacul gol i-ar sătura pentru totdeauna de foloase necuvenite.

Urinoterapia ar putea fi, așadar, singura cale de a salva România de șnapanii ăștia care nu se mai potolesc din furat. De aceea venirea lui Guru Bivolaru la pușcărie ar trebui sărbătorită de toți românii. Nu de alta, dar, dacă unul cu Bivolaru a fost băgat la zarcă la atâția ani după ce a violat o minoră, există speranța ca și Guru Iliescu, care a violat democrația din România pe când aceasta era încă de țâță, să ajungă în curând la Jilava, ca să-i facă toți viețașii chakra mare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare