AcasăActualitateVă rugăm, nu deranjați eternitatea!

Vă rugăm, nu deranjați eternitatea!

Mitică Dragomir se pregătește pentru un nou mandat la LPF, dar investește pe ascuns într-un sarcofag din care să conducă fotbalul românesc și în următorul mileniu.

Despre nea Mitică știm că este un om cultivat, care își asortează întotdeauna pulurile la cutia de șah și care nu uită să își dea cu părerea despre situația alarmantă a urșilor panda, precum și despre noile perspective ale agriculturii bio.

Mai știm că a plecat de acasă într-o pereche de picioare desculțe, că a iubit o singură femeie, pe tanti Vica, și că s-a născut să fie conducător de fotbal, chiar cu riscul de a-l duce la sapă de lemn, adică acolo de unde a plecat el.

Pe 14 noiembrie, nea Mitică se pregătește să-și prelungească șederea în fruntea LPF, deja lungă cât un priapism fără leac, dar a constatat cu stupoare că are un contracandidat, Gino Iorgulescu.

Deranjat că cineva îndrăznește să-i tulbure veșnicia, nea Mitică a tăbărât cu gura pe Gino, ca Draga Olteanu Matei pe Marin Moraru, în Toamna bobocilor.

„Nu-mi place când cineva nu-mi respectă eternitatea. Mă irită faptul că vrei să-mi iei dreptul la nemurire, pe care mi l-am câștigat cu sudoarea frunții“, ne-ar fi declarat nea Mitică dacă i-am fi cerut părerea.

După cum puteți observa, partea mai puțin plăcută a dinozaurilor este că nu se plictisesc. Au acest dar de a traversa istoria fără să se updateze și fără să se întrebe dacă aceasta mai are nevoie de ei.

Pentru ei este important că se va găsi întotdeauna un muzeu Antipa care să-i conserve, lăsându-le convingerea că mai degrabă se va termina viața pe Pământ decât covârșitoarea lor existență.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare