AcasăCultură7 glume filipineze despre Adda, vedeta Asia Express pe...

7 glume filipineze despre Adda, vedeta Asia Express pe care nu mulți români o cunosc dar toți asiaticii știu că este ”big star in Romania”!

O știți pe Adda, fata aia care umple ecranul la Antene în fiecare seară de difuzare a emisiunii Asia Express, urlând din toți rărunchii, pe stradă, ”i am a big star in Romania!” ori ”please, help me, I'm a celebrity în my country”? Nu? Eram siguri. Dar nici nu mai contează. În Filipine, fata e ultra celebră, dar asta nu din pricina mega hiturilor pe care localnicii nu se înghesuie să i le caute pe Youtube, ci din cauza istericalelor continue cu care a rupt timpanele asistenței la momentul filmărilor.

O altă cauză pentru care Adda s-a făcut remarcată în Filipine, altfel țară cu o populație de piticanii trei la metru, este lipsa de inhibiții cu care și-a expus publicului volumul generos, fapt ce a transformat-o, alături de botoxatele Carmen și Alina, în subiect de fantezii pentru localnici, cu specificația că, spre deosebire de ardelence, auto intitulata celebritate mioritică le-apare asiaticilor, în visele lor erotice, cu o bandă de scotch pe gură.

Grație prezenței ei pitorești, Adda a rămas în memoria filipinezilor și prin intermediul unei serii de glume savuroase, o parte dintre ele, mai light, mai veinovată, detaliind-o în cele ce urmează. Astfel…

Adda este atât de bine făcută încât niciun filipiniez care a vrut selfie cu ea nu a reușit să-l obțină decât trecând telefonul mobil pe modul panoramic.

Adda este atât de bine făcută încât în fiecare seară de filmări la Asia Express a mers la culcare urcându-se pe ambele laturi ale patului.

Adda este atât de bine făcută încât, atunci când a călcat din greșeală pe o bancnotă de 100 de pesos, a strivit cursul de referință al Băncii Naționale filipineze.

Adda este atât de bine făcută încât, organizatorii, când au urcat-o pe cântar, la controlul medical periodic au exclamat: ”Fată, avem nevoie de greutatea ta, nu de numărul tău de telefon!”

Adda este atât de bine făcută încât, pe toată durata filmărilor din Filipine, și-a făcut duş numai la splătoriile auto.

Adda este atât de bine făcută încât oficialii de la ”Asia Express” au folosit Google Earth pentru a-i face poza oficială.

Adda este atât de bine făcută încât colegii de emisiune au poreclit ”Ecuatorul” centura elstică cu care se încinge înainte de fiecare probă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare