AcasăCulturăBiblioteca Academiei, neîncăpătoare pentru operele (șpag)autorilor de pe Dâmbovița

Biblioteca Academiei, neîncăpătoare pentru operele (șpag)autorilor de pe Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu

Biblioteca Academiei Române pare neîncăpătoare pentru numeroasele opere memorabile semnate de marii (șpag)autori ai clasei politice de pe Dâmbovița.

După numeroșii pași în scris ai președintelui Klaus Werner Iohannis (în realitate nu a pășit atât de mult cât a fost cărat cu aeronave de lux), vine un volum general semnat de președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ionel Ciucă.

Acesta din urmă mai are însă mult până să-i calce pe pași lui Klaus Iohannis.

Actualul șef al statului a avansat “Pas cu pas”, până când a ajuns la un pas să piardă orice șansă la o funcție importantă în Alianța Atlanticului de Nord (NATO) sau în Uniunea Europeană.

Noroc că președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, mai împrumută din cărți; nu pentru lectură, ci pentru a nu da pe masă firimituri de la covrigii de Buzău, care nu sunt copți în Moldova.

La Biblioteca Academiei ar fi trebuit să ajungă și o culegre de matematică semnată de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, dar manuscrisul său ar fi rămas pe la Securitate.

Deoarece există posibilitatea ca textul de mai sus să fie citit și de politruci și “prostaci” cu inteligențe artificiale, facem mențiunea: ACESTA ESTE UN PAMFLET! JOS CENZURA PRESEI!

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare