AcasăCulturăCaricaturile din Academia Cațavencu, în expoziție

Caricaturile din Academia Cațavencu, în expoziție

Caricaturi realizate de maestrul ilustrator al Academiei Cațavencu, Marian Avramescu, vor putea fi admirate în cadrul unei expoziții, în Ploiești, săptămâna viitoare.

“Marți 26 martie, la orele 17, cu bucurie vă invit la vernisajul expoziției personale de caricatură-portret, ilustrație și acuarelă care a prins viață și consistență urmare a invitației prietenești și generoase a Managerului Hotelului Central, Domnul PAUL PALAS. Lucrările ocupă simezele din holul principal al celebrului HOTEL (BERBEC) CENTRAL din punctul zero al Municipiului Ploiești, unde vă așteptăm cu drag, un pahar de vin și cele trebuincioase realizării unui portret de relativă viteză. https://www.facebook.com/share/p/G4mLT9GW4dVnmpAT/”, a scris Marian Avramescu, pe pagina sa de Facebook.

Academia Cațavencu este partener media al evenimentului.

Laurentiu Musoiu
Laurentiu Musoiu
Laurențiu – Mihail Mușoiu a renunțat la cariera de dascăl când a realizat că (re)neforma școlii românești nu mai permite corectarea viitorilor politicieni și a beizadelelor actualilor prin lecția cu arătătorul sau rigla de lemn la palmă. Așa că s-a alăturat Redacției Academia Cațavencu, unde Calul Bălan îi așteaptă pe toți, indiferent de culoarea politică.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare